Navigation

Users Online

· Guests Online: 1

· Members Online: 0

· Total Members: 650
· Newest Member: hugoRoX

Login

Username

PasswordNot a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.

Kalendar

masa

SLIP MENDUDUKI PEPERIKSAAN SEPTEMBER 2015 PISMP SEMESTER 8 AMBILAN JANUARI 2012

News

Salam 1Malaysia dan Salam Sehati Sejiwa,

 

Kepada semua pelajar PISMP Semester 8 Ambilan Januari 2012, sila 'download' Slip Menduduki Peperiksaan di dalam Sitem iTEMS. Sesi Taklimat Peperiksaan akan diadakan pada 11 September 2015 (Jumaat) pada jam 9.30 pagi bertempat di Dewan Darul Makmur. Mohon para pelajar datang awal ke Dewan Peperiksaan dengan membawa bersama kad pengenalan/kad matriks dan slip peperiksaan. Unit Peperiksaan dan Penilaian mengucapkan Selamat Menduduki Peperiksaan. Terima Kasih.

PEPERIKSAAN SEPTEMBER PISMP SEMESTER 8 AMBILAN JANUARI 2012

News

Salam 1Malaysia,

 

Kepada semua pelajar PISMP Semester 8 Ambilan Januari 2012, Peperiksaan September 2015 akan diadakan pada 14, 15 dan 17 September 2015. Mohon para pelajar memuat turun jadual peperiksaan tersebut. Sekian, terima kasih

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN MEI PJJ 2015 BAGI PELAJAR PPG AMBILAN JUN 2011

News

Salam dan selamat sejahtera,

 

Kepada semua pelajar PPG Ambilan Jun 2011. Mohon layari alamat terbaharu Sistem Items di alamat yang telah dinyatakan sebelum ini. Masukkan nombor kad pengenalan dan password. Setiap pelajar diwajibkan mencetak dan menyimpan slip keputusan peperiksaan untuk tujuan rekod. Harap maklum dan terima kasih.

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN JUN 2015 (KDC)

News

Salam dan selamat sejahtera,

Kepada semua pelajar KDPM KDC KEMAS Ambilan November 2011 dan DPLI JQAF Ambilan Januari 2013. Sila layari alamat terbaharu Sistem Items dan masukkan nombor pengenalan dan juga password. Setiap pelajar diwajibkan mencetak dan menyimpan slip keputusan peperiksaan untuk tujuan rekod. Harap maklum dan sekian terima kasih.

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN ULANGAN JULAI 2015

News

Salam dan selamat sejahtera,

Kepada mana-mana pelajar yang terlibat dengan Peperiksaan Ulangan Julai 2015, sila klik dan layari alamat terbaharu Sistem Items dan masukkan nombor kad pengenalan dan password. Setiap pelajar diwajibkan mencetak dan menyimpan Slip Keputusan Peperiksaan. Harap maklum dan terima kasih.

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN ULANGAN OGOS 2015

News

Salam dan selamat sejahtera,

 

Mohon pelajar yang terlibat dengan Peperiksaan Ulangan Ogos menyemak keputusan mereka di Sistem iTems. Masukkan nombor kad pengenalan dan password.  Slip Keputusan Peperiksaan mesti dicetak dan disimpan untuk tujuan rekod. Harap maklum dan terima kasih.

ALAMAT BAHARU SISTEM ITEMS

News

Salam sejahtera,

Perhatian kepada semua pelajar IPGKTAA.

Alamat terbaharu Sistem Items adalah seperti berikut :

http://items-ipgm.com/umum/

Mohon semua pelajar membuka alamat Sistem Items yang baharu dan abaikan alamat yang lama.

Harap maklum dan terima kasih.

Render time: 0.02 seconds
265,215 unique visits