Navigation

Users Online

· Guests Online: 2

· Members Online: 0

· Total Members: 646
· Newest Member: WilliamMi

Login

Username

PasswordNot a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.

Kalendar

masa

SLIP MENDUDUKI PEPERIKSAAN MAC 2015

News

Salam Sejahtera dan Salam 1Malaysia,

Para pelajar KDPM KDC KEMAS Peringkat 2 Ambilan November 2013 boleh memuat turun dan mencetak slip menduduki peperiksaan berkenaan di dalam sistem iTEMS. SILA KLIK DI RUANGAN SLIP PEPERIKSAAN DAN MASUKKAN NO. KAD PENGENALAN. Slip tersebut wajib dibawa bersama kad matriks/kad pengenalan sepanjang menduduki peperiksaan.

Sekian, terima kasih. Selamat menduduki peperiksaan.

JADUAL PEPERIKSAAN MAC 2015

News

Salam Sejahtera dan Salam 1Malaysia,

Kepada Pelajar KDPM KEMAS Peringkat 2 Ambilan November 2013, Sila download Jadual Peperiksaan Mac 2015 di site bar. Bagi kursus OBT (PN2241P) pelajar dinasihatkan membawa buku-buku rujukan asal, buku yang telah disalincetak (photostat) secara penuh sahaja dan modul untuk dibawa ke dalam dewan peperiksaan. Pihak Unit Peperiksaan dan Penilaian tidak membenarkan nota bertulis tangan, nota yang disalin cetak (photostat) secara terperingkat dan telefon tangan masuk ke dalam dewan peperiksaan. Pelajar juga diwajibkan membawa kad pengenalan, kad matrik dan slip peperiksaan. Slip peperiksaan boleh dimuat turun pada hari Jumaat (27 Februari 2015). 

Harap maklum, Sekian.

SURAT TAMAT LATIHAN PERGURUAN

News

Salam dan selamat sejahtera,

 

Untuk perhatian Pelajar PISMP Ambilan Januari 2011.  Sila muat turun surat tamat latihan mengikut kursus yang dinyatakan untuk diedarkan kepada pihak yang berkenaan.

 

Selamat bertugas dan tahniah dari pihak kami.  Smile

 

Harap maklum dan terima kasih.

Render time: 0.02 seconds
225,503 unique visits