Navigation

Users Online

· Guests Online: 1

· Members Online: 0

· Total Members: 650
· Newest Member: hugoRoX

Login

Username

PasswordNot a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.

Kalendar

masa

PEPERIKSAAN ULANGAN/KHAS JULAI 2015

News

Salam 1Malaysia,

 

Peperiksaan Ulangan/Khas Julai 2015 akan diadakan bermula 8 hingga 12 Julai 2015. Oleh itu, kepada pelajar PISMP, PPG, DPLI PPC Sem 1 dan KDPM (KDC) KEMAS yang terlibat dengan peperiksaan ini, sila muat turun slip peperiksaan di dalam Sistem iTEMS. Jadual peperiksaan dan surat kebenaran menduduki peperiksaan (PPG dan KDPM (KDC) KEMAS) juga perlu dimuat turun di dalam laman ini. Sila pastikan kad matrik, kad pengenalan dan slip peperiksaan dibawa bersama ketika menduduki peperiksaan. Mohon kerjasama semua calon agar datang awal ke dewan peperiksaan. Selamat menduduki peperiksaan daripada Unit Peperiksaan dan Penilaian.

SENARAI NAMA PELAJAR GAGAL PEPERIKSAAN MEI 2015

News

Salam dan selamat sejahtera,

 

Mohon muat turun senarai nama pelajar gagal Peperiksaan Mei 2015 untuk mendapatkan status peperiksaan masing-masing.  Pelajar yang gagal perlu mendapatkan bimbingan daripada pensyarah yang berkenaan sebelum menduduki peperiksaan ulangan.  Peperiksaan ulangan dijangka akan dilaksanakan pada 6 Julai hingga 9 Julai 2015.  Harap maklum dan terima kasih.

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN MEI 2015

News

Salam semua,

Perhatian untuk pelajar :

1.  PISMP AMBILAN JUN 2014

2.  PISMP AMBILAN JANUARI 2014

3.  PISMP AMBILAN JUN 2013

4.  PISMP AMBILAN JANUARI 2013

5.  PISMP AMBILAN JANUARI 2012

6.  DPLI AMBILAN JANUARI 2015

7.  PPG AMBILAN FEBRUARI 2012

 

Sila klik SEMAK KEPUTUSAN untuk log-in ke SISTEM ITEMS.  Masukkan nombor kad pengenalan dan password.  SETIAP PELAJAR DIWAJIBKAN MENCETAK DAN MENYIMPAN SLIP KEPUTUSAN PEPERIKSAAN UNTUK TUJUAN REKOD.  Keputusan peperiksaan akan dipamerkan selama DUA(2) BULAN.  Unit Peperiksaan dan Penilaian tidak akan melayan sebarang permohonan untuk mempamerkan semula keputusan peperiksaan selepas tarikh yang ditetapkan. 

 

Senarai nama pelajar yang gagal akan dipamerkan pada minggu hadapan.  Mohon perhatian kepada pelajar yang gagal,  tarikh peperiksaan ulangan DIJANGKA pada 6 hingga 9 Julai 2015.  Harap maklum dan terima kasih. 

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN AKHIR PPISMP AMBILAN JUN 2014

News

Salam dan selamat sejahtera,

 

Kepada semua pelajar PPISMP Ambilan Jun 2014.

 

Sila klik SEMAK KEPUTUSAN dan log-in ke SISTEM ITEMS dengan memasukkan nombor kad pengenalan dan password.  Semua pelajar diwajibkan mencetak dan menyimpan Slip Keputusan Peperiksaan untuk tujuan rekod. Keputusan peperiksaan akhir akan dipamerkan selama dua(2) bulan. Unit Peperiksaan dan Penilaian tidak akan melayan sebarang rayuan daripada pelajar untuk mempamerkan semula keputusan peperiksaan selepas tarikh yang ditetapkan. 

 

Pelajar yang gagal diwajibkan menduduki peperiksaan ulangan yang dijangka akan dijalankan pada

20 Jun 2014.  Jadual peperiksaan ulangan akan diupload pada minggu hadapan.  Mohon pelajar yang berkenaan menghubungi Ketua Jabatan/pensyarah untuk mendapatkan bimbingan sebelum peperiksaan ulangan ditadbirkan.

 

Harap maklum dan terima kasih.

Render time: 0.02 seconds
250,433 unique visits